Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 210 g |
máslo | 140 g |
moučkový cukr | 70 g |
vejce | 1 ks |
citronová kůra z 1/2 citronu | |
Náplň: | |
loupané NESOLENÉ pistacie | 75 g |
máslo | 200 g |
moučkový cukr | 120 g |
Salko | 3 lžíce |
žloutek | 2 ks |
rum | 3 lžíce |
citronová poleva | |
nasekané nesolené pistácie na ozdobu |
Postup: Sumce naporcujeme, osolíme a dáme do větší hlubší mísy. Přidáme nadrobno... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehenní řízky zlehka naklepeme, osolíme (se solí opatrně, šunka je dost... zobrazit recept
Postup: Na vál si navážíme všechny sypké přísady. Hřebíček pomeleme v mlýnku nebo... zobrazit recept
Postup: Růžičkovou kapustu očistíme, odstraníme škaredé listy a vložíme do hrnce.... zobrazit recept
Postup: Chřest opláchneme, důkladně oloupeme škrabkou cca ze dvou třetin tak, abychom... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...